Physalis

 

 

 

Ontwikkelingswerk zoals het hoort

 

Physalis, ( ook wel jodenkers of ananaskers genaamd) is een goed voorbeeld van een smakelijk fruit dat overal in Colombia geteeld kan worden.

Ons plan is dit ook gedroogd aan te bieden voor de Europese markt. Hier zoeken wij afnemers voor. Het is ideaal voor in de muesli, om te enroberen in chocolade en als snoepje tussendoor.

 

Door onze kontakten met de grootste boerenbonden en de landbouwuniversiteiten in Colombia en Latijns America kunnen wij genoeg plantages op zetten om de Europese markt te beleveren en doordat wij rechtstreeks toegang hebben tot de zaadbank van de planten in Latijns America, kunnen wij het beste van het beste selecteren en de aanpassen aan de ondergrond.

Let wel op: Corintec Foundation koopt of verkoopt niet zelf en gaat dus niet met de winst lopen. Deze is voor de producenten en de afnemers, zodat de prijs stabiel kan blijven.

Begrijpt U nu waarom Corintec Foundation zo uniek is?

Alle kennis voor deze projecten is in huis en wij willen die beschikbaar stellen voor de boeren in de derde wereld. Omdat de tussenkomst van de klein handelaren wordt uitgeschakeld, gaat de prijs voor de Europese markt omlaag terwijl de producenten meer verdienen.

 

In ieder geval, wij zijn op de goede weg voor morgen.

 

terug