Toekomstige projecten

 

 

Ontwikkelingswerk zoals het hoort

 

Wij willen het realiseren dat een 500.000 gezinnen in Latijns America geholpen worden de millenniumdoelen te behalen. Dat kan alleen maar als wij snel en vooral efficient kunnen werken.

Het grote voordeel van de Corintec Foundation is dat ze flexibel is en over actuele kennis beschikt, zij het intern of direct via strategische allianties met andere NGOs.

Dit is op gebied van landbouw en landbouwtechniek, processtechniek en logistiek. Ook op financieel gebied kunnen onze experts advies geven met het doel de sociale welvaart op kostenbesparende manier te bevorderen, want dat is onze motivatie. Wij werken met de allergrootste landbouw NGOs samen en kunnen beroep doen op de zaadbank van de plantenspecies in Latijns America om de beste planten te adviseren en selecteren.

Vandaar dat wij project per project afwerken en hier de procedure van vastleggen, zodat  identieke projecten wegens de opgedane ervaring snel kunnen worden opgestart. Wij hopen te zijnertijd geschikte en vooral gemotiveerde medewerkers te vinden. U misschien?

Voorbeelden van komende projecten.

 

Bent U geinteresseerd in een samenwerking? U kunt ons contacteren.

Het Team van Corintec

retour