Producenten

 

 

 

Ontwikkelingswerk zoals het hoort

Hoewel het uitsluitend onze bedoeling is om sociale netwerken te promoten, kunnen wij ook distributiepunten in de derde wereld opzetten voor producenten in de rijke landen.

Voor deze westerse producenten kunnen wij betrouwbare distributeurs zoeken, een distributienetwerk opzetten en de promotie van produkten organizeren, met de bedoeling deze uiteindelijke vraag en aanbod ten voordele van de lokale bevolking te laten zijn. Indien de omzet het dan uiteindelijk rechtvaardigt zullen wij naderhand helpen met het opzetten van de lokale productie, onder de zelfde sociale voorwaarden als bij equitabele handel.

Wij zullen echter nooit zelf in of verkopen, het enigste dat wij zullen doen is onze kennis van de internationale handel ter beschikking stellen, met de bedoeling uiteindelijk extra werk op een serieuze manier in de ontwikkelingslanden te creeren.

Als U hier interesse in heeft kunt U ons gerust kontakteren, wij willen U graag onze voorwaarden uiteenzetten.

Wij zullen hiervoor praktisch op de zelfde manier te werk gaan als voor ons partners in de derde wereld.

Doordat wij eigenlijk al over de lokale infrastructuur beschikken kan dit ook voor de Westerse leverancier kosten besparend zijn, hetgeen terug in het kader past van equitabel handeldrijven.

Op deze manier blijft U als producent en merknaam eigenaar van uw merknaam en omzet en kunt U desgewenst en wanneer U wenst, de volledige distributie in eigen hand nemen. Ook kunnen wij te zijner tijd voor U lokale produktie organizeren.

terug